© Haber Acıpayam 2022

KAYMAKAM KALKAR ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar Acıpayam esnafını iş yerlerinde ziyaret etti.

 Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar Acıpayam esnafını iş yerlerinde ziyaret etti. Esnafların talep ve sorunlarını dinleyerek onlarla çay içip sohbet eden Kaymakam Kalkar, esnaflara işlerinde bol ve hayırlı kazançlar diledi.

   Kaymakamımız esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Kamu görevlileri olarak halkımıza hizmet için bu makamlarda bulunuyoruz, esnaflarımızın sorunlarını yerinde görmek istedik, kimin ne sıkıntısı ne sorunu varsa, ayrım yapmaksızın kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Devletimizin kapısı sürekli olarak vatandaşımıza açık olup imkânları dâhilinde herkese yardımcı olmaya devam edeceğiz." dedi.

   Kaymakamımız KALKAR’ın yaptığı esnaf ziyaretleri, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.  İlçe esnafları Kaymakamımız Sayın Uğur KALKAR’ı  yanlarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.









İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

TÜM HABERLER