© Haber Acıpayam 2022

KAYMAKAM UĞUR KALKAR'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Konya’nın Çumra ilçesine tayini çıkan Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar onuruna veda yemeği düzenlendi.

By Osmanlı ‘da gerçekleştirilen veda yemeğine Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Acıpayam İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Başçavuş İlhami Averi, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, PAÜ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay,  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, Belediye Meclis üyeleri, Kurum amirleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, kaymakamlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar,  6 yıldır Acıpayam’da çok güzel dostluklar ve samimi ilişkiler kurduklarını ifade ederek, “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı şahsım ve ailem adına sizlere teşekkür ediyorum.

2009 yılında Acıpayam Kaymakamlığına atanarak en uzun görev yapan biri olmanın mutluluğu yaşıyorum. Acıpayam bizim ikinci evimiz oldu. Çocuklarımız burada dünyaya geldi.  Bu zaman zarfında bizleri yalnız bırakmadınız, ilk andan itibaren her anımızda yanımızda hissettik sizleri. Yakınlığınıza ve ilginize ailece teşekkür ediyoruz. Acıpayam’da ilk günlerimizden itibaren ilçe halkımızla bütünleşmeye başladık. Kendimizi bu topluma Acıpayam’a ait hissettik. Hatalarımız oldu ise hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Yemekte konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı konuşmada, ‘’Kendisinin de 2009 yılında Belediye Başkanı seçildiği 6 yıldan  bu yana Kaymakamımız Uğur Kalkar ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, Acıpayam’ın  sorunlarına çözüm noktasında birçok girişimler yaptıklarını belirterek, görev yerinin kendisine ve  ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’dedi.

PAÜ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir, Acıpayam da 6 yıldan bu yana yapmış olduğu görev süresi içinde okulumuza desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Göreve geldiği kısa süre içinde Kaymakamımız ile birlikte çalışmaktan onur duyduğunu ifade eden  İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, ilçemize 6 yıldan bu yana yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan,  Acıpayam İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Başçavuş İlhami Averi, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, PAÜ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay,İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Murat Kartal ve Bademli Muhtarı Ahmet Akın tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER