© Haber Acıpayam 2022

KIRCA VE PINARBAŞINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Acıpayam belediyesi ekipleri Kırca ve Pınarbaşı mahallelerinde çalışmalara başladı.

 Acıpayam belediyesi ekipleri Kırca ve Pınarbaşı mahallelerinde çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kırca mahallesinde başlatılan kanal temizleme çalışmasıyla, tıkanan atık su kanalları açılarak, şiddetli yağış ve sel taşkınlarına karşı önlemler alınıyor. Pınarbaşı mahallesinde de yol çalışmaları başlatıldı. Temizlik çalışmaları Kırca  mahallesinde  devam ederken, mahalle sakinleri de kış aylarında yapılan hizmetten memnun olduklarını ifade ettiler.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın Cuma ve Cumartesi günü Kırca ve Pınarbaşı mahallelerinde teknik incelemeler sırasında mahalle halkının ilettiği acil istekleri  konusunda  hemen harekete geçen belediye ekipleri bu mahallelerde çalışmalara başladı.

Kırca ve Pınarbaşı mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, görüşlerini şu şekilde ifade etti:  "Mahalle merkezlerimizde yer alan kanallar, sazlıklar ve katı atıklarla birlikte tıkanmış vaziyetteydi. Kış ayında sağanak yağışların etkisiyle bu kanallarımızda sular dolup taşarak, evlerin önlerine kadar geldi. Özellikle geçimini tarım ve hayvancılık yaparak sürdüren vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması ve zor şartlarla karşılaşmaması için bu önlemleri alarak, kanallarımızı hızlı bir şekilde temizliyoruz.  Biz de belediye olarak bu kanalları temizleyip mahallelerimizin hem temiz hem de sorunsuz bir kış mevsimi geçirmesini istiyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın çağdaş, modern ve temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır." dedi. "Pınarbaşı mahallemizde de yol yapım çalışmalarımız başladı. Çalışmalar bittiğinde de  Pınarbaşı mahallemizdeki yapılan bu yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız." dedi.


İlginizi Çekebilir

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

TÜM HABERLER