© Haber Acıpayam 2022

KIZILCABÖLÜKLÜ TEKSTİLCİLERDEN BAŞKAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Denizli'nin Tavas ilçesi Kızılcabölük Mahallesi'ndeki Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 Denizli'nin Tavas ilçesi Kızılcabölük Mahallesi'ndeki Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Kızılcabölük Tekstilciler Sanayi Sitesi yolunun Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanması nedeniyle teşekkür ziyareti gerçekleştiren heyette Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölük Esnaf Odası Başkanı Ramazan Yılmazlı, Kızılcabölük Muhtarı Enver Tepeeri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin İnamlık, Aziz Kartoğlu, Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafları Muammer Dobulga, Bayram Çün ve Ali İhsan Sorkun yer aldı. 
Uzun süredir yapılmasını bekledikleri yolun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını, bu konuda site esnafının memnuniyetini dile getiren Kızılcabölük Esnaf Odası Başkanı Ramazan Yılmazlı, "Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafının beklentilerine Büyükşehir Belediyemiz karşıladı. Bu konuda şahsınıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Büyükşehir ile birlikte Denizli'nin her noktasına hizmet götürme gayreti içinde olduklarını vurgulayan Başkan Zolan ise, "Şehrimizin her yeri daha iyi olsun güzelliklerle buluşsun istiyoruz. Kızılcabölük'te de hizmetlerimize başladık. İlçe gezilerimiz sırasında Tekstilciler Sanayi Sitesi'ni ziyaretimizde esnafımızın en büyük isteği yollarının iyileştirilmesiydi. Biz verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Bu daha başlangıç. Kızılcabölüklü hemşerilerimizle, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve sizlerle birlikte el ele vereceğiz mahallemize hizmet etme mutluluğunu yaşayacağız. Denizli için hayallerimiz ve projelerimiz var, Kızılcabölük'te bundan payını alacak" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER