KUR'AN KURSLARINI BİTİRENLERE ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
ACIPAYAMAcıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce ilçe merkezinde açılan Kur'an-ı Kerim kursunu tamamlayanlara ödül verildi.
UÇARCIOĞLU, kurs öğretmenleri Süleyman UYSAL, Yıldırım YILMAZ, Fatih AKYOL ve öğrenciler katıldı.
Kurs sonunda 1. olan öğrenciye laptop bilgisayar, 2. ye kol saati, 3. ye kitap seti ve 4. ye de kol saati hediye edildi. Ayrıca kursa katılan tüm öğrencilere Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN tarafından
Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Kurs öğretmenleri de kursa katılan bütün öğrencilere çeşitli hediye takdiminde bulundular. Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet SELÇUK ; '' Kur'an kurslarımızda çocuklara bilgisayar, projeksiyon cihazları ve akıllı tahtaların kullanıldığı modern ortamlarda eğitim veriliyor. Bu kursların açılmasında emeği geçen okul idarecilerimize ve kurs öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.'' dedi.
Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, kursu tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, kursun açılmasında emeği geçen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecilerine, kursun açıldığı Kız Meslek Lisesi idarecilerine ve kurs öğretmenlerine teşekkür etti.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, ödül töreninde yaptığı konuşmada: "Ramazan ayı; Kur'an ayıdır. Bu güzel ayda gençlerimize ve çocuklarımıza Kur'an öğreten Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerimize, değerli hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Dinimizin ilk emri oku. Biz de Acıpayam Belediyesi olarak çocuklarımızın okumalarını sağlamak için elimizden gelen her türlü özveriyi göstermeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Kur'an bilincinde nice yeni nesiller diliyorum." dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.