© Haber Acıpayam 2022

MADENDE MAHSUR KALAN MADENCİLER KURTARILDI

Dün sabah Acıpayam’ın Sandalcık mahallesindeki krom madenine çalışmaya giden 25 işçi kar’dan mahsur kalınca, işçilerin imdadına Denizli Büyükşehir Fen İşleri ekipleri yetişti.

 Dün sabah Acıpayam’ın Sandalcık mahallesindeki krom madenine çalışmaya giden 25 işçi kar’dan mahsur kalınca, işçilerin imdadına Denizli Büyükşehir Fen İşleri ekipleri yetişti.

Krom madeninde dün sabah işe başlayan işçiler, mesailerini bitirip akşam dışarıya çıktıklarında, kar nedeniyle dün gece evlerine gidemediler. Sabah evlerine gitme umuduyla geceyi madence geçiren işçiler, sabah tekrar çalışmaya başladılar. Kar nedeniyle madende mahsur kalan işçiler, bugün akşam üzeri de evlerine dönemeyeceklerini anlayınca, Acıpayam Kaymakamlığı’ndan yardım istediler.

YARDIMI MÜHENDİS İSTEDİ.

Madende çalışan işçilerin başında olan Mühendis, cep telefonu ile Acıpayam Kaymakamı’nı arayarak durumlarını anlattı, Kaymakamdan yardım istedi. Kaymakam Ali Şanlıer hemen Denizli Büyükşehir Fen İşlerini arayarak işçiler için yardım istedi.

EKİPLER 5 SAATTE ULAŞTI

Madende mahsur kalan işçiler için, Sandalcık madenine en yakın Büyükşehir Fen İşleri ekipleri sevkedildi. Yolda yarım metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler, Madene ulaşmak için 5 saat uğraştı. Büyükşehir iş makinalarının madene ulaşmasından sonra işçiler, ana yola kadar taşınarak evlerine ulaşmaları sağlandı.
Medende bulunan 25 işçinin yarısının Muğla-Köyceğiz’e gittiği belirtilirken, diğer işçilerinde Acıpayam’a sağ salim döndükleri öğrenildi.

Kaynak: Facebook.com/cameligazetesi

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER