© Haber Acıpayam 2022

MECLİSE ACIPAYAM'LI BAŞKAN VEKİLİ

İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi sonuçlandı.

 Cumhuriyetimizin demokrasiyle güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün oluşturulması; hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi amacıyla Bakanlığımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” çerçevesinde;
 
09.12.2014 Salı  günü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda, büyük bir çekişmeye sahne olan İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı.
2014-2015 eğitim-öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen seçim sonucunda İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanını Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğrencisi Havva Honluk ve listesi oluşturdu.
 
 
İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanını
 
Havva Honluk      Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi                            :         Başkan                               
Mestan Mert Özel   Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi :    Başkan Vekili 
İsmail Taşlıcalı      Tavas Özay Gönlüm Anadolu Lisesi                       :   Katip Üye
İbrahim Kaplan     Serinhisar Anadolu Lisesi                                      :      Katip Üye


İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER