© Haber Acıpayam 2022

NECİP FİLİZ'DEN İLK YORUM

Erken seçim kararını değerlendiren AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Eski sistem hastalığından tamamen kurtulmak, Türkiye'nin yapısal reformları çok daha rahat gerçekleştirmesi ve 2023 hedeflerine kilitlenen ülkemizin kaybedecek zamanının olmadığı için alınan bu kararın isabetli olduğunu ifade etti.

 Erken seçim kararını değerlendiren AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Eski sistem hastalığından tamamen kurtulmak, Türkiye'nin yapısal reformları çok daha rahat gerçekleştirmesi ve 2023 hedeflerine kilitlenen ülkemizin kaybedecek zamanının olmadığı için alınan bu kararın isabetli olduğunu ifade etti.

Başkan Filiz; " Seçim konusunun bir an önce ülke gündeminden çıkarmak içinde 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olması da ayrıca önemlidir " dedi.

Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şunları söyledi:

"Önümüzdeki seçimlere ittifak içinde mutabık bulunduğumuz Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı istişareler neticesinde 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verildi.

Bizim için önemli olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partimizin erken seçim konusunda vereceği karardı. Biz teşkilat olarak zaten seçim varmış gibi gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gezmedik ilçe, köy bırakmadık. Hala da tüm vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısını birebir takip ediyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Teşkilat olarak vatandaşımızın her türlü probleminde köprü görevi görüyor, gerekli koordineyi sağlıyoruz. Denizlimizin gururu Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve vekillerimizle yakaladığımız uyum ve başarılı çalışmalar ile önümüzdeki seçimlerde başarılı olacağımıza inancımız tamdır.  İl yönetimi, gençlik ve kadın kolları, merkez ilçe ve tüm ilçe teşkilatları olarak diriyiz, güçlüyüz ve sahadayız. Teşkilat olarak erken ya da zamanında tüm seçimlere Sandık görevlilerine kadar her kadememiz hazırdık. Bir seçimin bittiği günün ertesi günü bir sonraki seçim için çalışmalara başlıyoruz. Teşkilatımızı yeniledik seçime hazır hale getirdik. Hükümet sisteminin oturması için erken seçimin bir an önce yapılıp sisteme geçilmesi adına alınan bu karar vatanımıza , milletimize hayırlı olsun. Türk milleti'nin yeni bir zafer, birlik ve beraberlik ruhuyla sandığa gidip gerekli yerlere hak ettikleri mesajı bir an önce vermesi en makul ve en demokratik yoldur. Biz de Denizli  olarak Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  başkan seçilmesinde vereceğimiz güçlü destekle bu seçimlerde farkımızı göstereceğiz."

İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER