OKUL SÜTÜ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ
ACIPAYAM2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde ilkokul öğrencilerine okul sütü dağıtılacak. Bu kapsamda okul müdürlerine ve ilkokul öğretmenlerine okul sütü ile ilgili seminerler veriliyor.
2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde ilkokul öğrencilerine okul sütü dağıtılacak. Bu kapsamda okul müdürlerine ve ilkokul öğretmenlerine okul sütü ile ilgili seminerler veriliyor.
İkinci dönemde başlayacak olan süt dağıtımı okul öncesi öğrencileri ile ilkokul 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerini kapsayacak.
Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine dağıtılacak olan okul sütü ile ilgili okul sütü programı, il eğitim görevlisi Ali SÖZEN tarafından Acıpayam Talip Özkan Kültür Merkezinde Acıpayam merkez, köy ve kasaba okullarında görev yapan tüm ilköğretim okulu müdür yetkili öğretmenler eğitim seminerine alındı.
16 Ocak’ta denizli merkez ve Sarayköy’de düzenlenen seminere Honaz, Akköy, Bozkurt, Çardak, Babadağ, Buldan ve Güney’de görev yapan eğitimciler katıldı. 17 Ocak’ta Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam, Çameli ve Serinhisar’daki öğretmenlere eğitim verildi. 18 Ocak Cuma günü yapılacak olan okul sütü eğitim programı kapsamında da Çivril, Çal, Bekilli ve Baklan çevrelerinde görevli olan müdür yetkili öğretmenlere eğitim verilecek.
İlginizi Çekebilir
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.