© Haber Acıpayam 2022

OKUMA BAYRAMI

Pınaryazı ilkokulunda okuma bayramı etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail GÜDÜL, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, Serinhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan KANITÜRK, Pınaryazı muhtarı Osman DEMİRAY, öğrenciler  ve veliler katıldı.
Pınaryazı İlkokulu 1.sınıf öğrencileri sergiledikleri gösterilerde protokol ve ailelerinden büyük alkış aldı.

Gösterilerinin tamamlanmasının ardından 1.sınıf öğrencilerine okuma başarı belgeleri takdim edildi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, "Pınaryazı ilkokulunu açarken biraz tereddüdümüz vardı. Ama şimdi burada görüyoruz ki bu öğrencilerimizin çalışmaları bizleri mutlu etmiştir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, "Minik yavrularımızın başarı bizleri ve ailelerini mutlu etmiştir. Onlara tüm öğretim hayatları boyunca çok kitap okumalarını  ve çok çalışmalarını tavsiye ediyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK,’’ Bu okulumuza gelecek öğretim yılında bir ana sınıfı açmak istiyoruz. Bunun çalışmalarını en kısa zamanda başlatacağız. Tüm öğrencilerimiz kutluyor, başarılar diliyorum’’dedi.

Pınaryazı İlkokulu sınıf öğretmeni Sera KANITÜRK de tüm katılımcılara bu sevinçli günlerinde öğrencileri ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.









İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER