PAMUKKALE’DE CİNAYET
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali Kocalar, bir otomobilden açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.
Olay, dün gece geç saatlerde Pamukkale Mahallesi’nde barların olduğu sokakta meydana geldi. Çalıştığı bar önünde bekleyen 26 yaşındaki Ali Kocalar, bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı. Olayın ardından araç kaçarken, Ali Kocalar ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybettiği kaydedildi.
Olayın ardından jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ali Kocalar’ın cenazesi ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Tavas ilçesine götürüldü.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.