© Haber Acıpayam 2022

PAÜ'de açığa alınan 57 kişi göreve iade edildi

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturmalar kapsamında açığa alınan 57 akademik ve idari personel göreve iade edildi.

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alınan 57 akademisyenin görevi iade edildi. Yapılan idari soruşturma ve incelemenin ardından terör örgütü ile ilgisi olmadığı yönünde başvuru yapan 57 personele yönelik soruşturma tamamlandı. Yapılan incelemenin ardından terör örgütü ile bağlantısı olmadığı tespit edilen toplam 57 idari ve akademik personelin görevi iade edildi. Göreve iade edilen personelin önemli bir bölümünün Tıp Fakültesi'ndeki personel olduğu bildirilirken, 46 görevli kişi hakkındaki açığa alma kararının sürdüğü belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER