© Haber Acıpayam 2022

SATRANÇ TURNUVASINDA SERİNHİSAR DAMGASI

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Denizli Satranç Federasyonu’nun birlikte düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’na katılan, Serinhisar Belediyesi Satranç Takımı mansiyon ödülüne layık görüldü.


Turnuvaya, 13 öğrenciyle katılan takımdaki tüm sporcular başarılı oyunlar sergileyerek turnuvada göz kamaştırdılar.Turnuvaya katılan tek ilçe takımının Serinhisar olması ve öğrencilerin disiplin içinde yarışmaları da turnuvada oldukça dikkat çekti. Serinhisar ilçesinden satranç turnuvalarına ilk kez takım halinde bir katılım da sağlanmış oldu. Bu sayede Serinhisar Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu satranç kurslarına olan ilgi de artmaya başladı. Satranç sporu öğrencilerde hızlı düşünmeyi ve karar verme gücünü arttıran en önemli sporlardan biri sayılıyor.

Takım öğrencilerini makamında kabul eden Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş tüm öğrencileri başarılarından dolayı tek tek tebrik ederek; ‘’Bundan sonraki amacımız daha iyi sonuçlar elde edebilmek olmalı. Belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER