© Haber Acıpayam 2022

SÜRÜCÜ KURSU FİYATLARINDA DÜZENLEME YAPILDI

Denizli Sürücü Kursları Derneği, ehliyette taban fiyatları belirleyerek uyulması için prensip kararı aldı. Karara göre B sınıfı ehliyet için taban fiyat 750 lira olarak belirlendi.

 Denizli Sürücü Kursları Derneği, ehliyette taban fiyatları belirleyerek uyulması için prensip kararı aldı. Karara göre B sınıfı ehliyet için taban fiyat 750 lira olarak belirlendi. 
Napa Otel’de gerçekleşen toplantıya Özel Denizli Sürücü Kursları Derneği Başkanı Raşit Tekin Yılmaz, Genel Sekreter Hakan Balaban, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Asilkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alparslan ve Ahmet Akakça olmak üzere sürücü kursu yetkilileri katıldı. Toplantıda trafik kazalarıyla hem can kaybı olduğu hem de milli servetin yok olduğuna vurgu yapıldı. Direksiyon eğitimi başta olmak üzere kaliteli bir eğitim için, ehliyet fiyatlarında taban rakamlar belirlendi. Buna göre B sınıfı ehliyet 750 lira, E ve D sınıfı ehliyet bin 250 lira ve B2 sınıfı ehliyet 500 liradan verilecek.
Özel sürücü kurslarının birer eğitim yuvası olduğunu hatırlatan Özel Denizli Sürücü Kursları Derneği Başkanı Raşit Tekin Yılmaz, "Dernek olarak 2005 yılından bugüne çalışmalarımızı yürütüyoruz. Denizli'de faaliyet gösteren 28 merkez 18 ilçe olmak üzere sürücü kurslarımızın yüzde 98'ini bünyemizde barındırıyoruz. Amacımız ilimizde kaliteli, güvenilir ve saygın eğitim anlayışını etkin kılmanın mücadelesini vermektedir. Bizler yıllardır maliyetine eğitim vererek, ayakta kalmanın mücadelesini veriyoruz. Şu başlıca bir gerçek ki, sürücü kursları birer eğitim kurumudur. Verilen eğitimle başta kursiyerler olmak üzere halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamayı amaçlamaktadır. Direksiyon eğitimi başta olmak üzere eğitimin en iyi şekilde verilebilmesi için sürücü kurslarımızla birlikte taban fiyatları belirleyerek prensip kararı aldık. Amacımız adayların tam olarak eğitimlerini alabilmeleri" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER