SÜRÜCÜ KURSU FİYATLARINDA DÜZENLEME YAPILDI
ACIPAYAMDenizli Sürücü Kursları Derneği, ehliyette taban fiyatları belirleyerek uyulması için prensip kararı aldı. Karara göre B sınıfı ehliyet için taban fiyat 750 lira olarak belirlendi.
Napa Otel’de gerçekleşen toplantıya Özel Denizli Sürücü Kursları Derneği Başkanı Raşit Tekin Yılmaz, Genel Sekreter Hakan Balaban, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Asilkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alparslan ve Ahmet Akakça olmak üzere sürücü kursu yetkilileri katıldı. Toplantıda trafik kazalarıyla hem can kaybı olduğu hem de milli servetin yok olduğuna vurgu yapıldı. Direksiyon eğitimi başta olmak üzere kaliteli bir eğitim için, ehliyet fiyatlarında taban rakamlar belirlendi. Buna göre B sınıfı ehliyet 750 lira, E ve D sınıfı ehliyet bin 250 lira ve B2 sınıfı ehliyet 500 liradan verilecek.
Özel sürücü kurslarının birer eğitim yuvası olduğunu hatırlatan Özel Denizli Sürücü Kursları Derneği Başkanı Raşit Tekin Yılmaz, "Dernek olarak 2005 yılından bugüne çalışmalarımızı yürütüyoruz. Denizli'de faaliyet gösteren 28 merkez 18 ilçe olmak üzere sürücü kurslarımızın yüzde 98'ini bünyemizde barındırıyoruz. Amacımız ilimizde kaliteli, güvenilir ve saygın eğitim anlayışını etkin kılmanın mücadelesini vermektedir. Bizler yıllardır maliyetine eğitim vererek, ayakta kalmanın mücadelesini veriyoruz. Şu başlıca bir gerçek ki, sürücü kursları birer eğitim kurumudur. Verilen eğitimle başta kursiyerler olmak üzere halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamayı amaçlamaktadır. Direksiyon eğitimi başta olmak üzere eğitimin en iyi şekilde verilebilmesi için sürücü kurslarımızla birlikte taban fiyatları belirleyerek prensip kararı aldık. Amacımız adayların tam olarak eğitimlerini alabilmeleri" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.