© Haber Acıpayam 2022

TIKANAN RÖGARLARA ANINDA MÜDAHALE

Acıpayam'da akşamdan itibaren etkili olan sağanak yağış sonucu tıkanan rögarlara Belediye anında müdahale ederek olası felaketlerin önüne geçti.

 Acıpayam'da akşamdan itibaren etkili olan sağanak yağış sonucu tıkanan rögarlara Belediye anında müdahale ederek olası felaketlerin önüne geçti. 

Yağmur sularının getirdiği kumlar nedeniyle dolan rögarlar temizlenerek su akışının sağlıklı bir şekilde gitmesi için hazır hale getiriliyor. Bu çalışmaların ardından itfaiye ekipleri tarafından yıkanarak temizlendi.

Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan; "İlçemizde dün geceden bu yana etkili olan yağışların önümüzdeki günlerde de etkisini göstermesi bekleniyor. Etkili olan yağışlarla birlikte yağmur sularının getirdiği kumların rögarları doldurduğu görülmüş ve ekiplerimiz tarafından temizleme çalışmaları başlatılmıştır. Periyodik aralıklarla yapılan bu temizlik çalışmaları sonrası vatandaşlarımızın mağdur olmamaları sağlanacaktır." dedi.




İlginizi Çekebilir

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

TÜM HABERLER