© Haber Acıpayam 2022

YAZA MERHABA DEDİLER

Acıpayam Engelliler Derneği düzenlediği 'Yaza Merhaba' gecesiyle üyelerini bir araya getirdi.

 Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam Engelliler Derneği işbirliği ile Dernek Binası bahçesinde  düzenlenen gecede engelli vatandaşlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Grup Fa Diyez grubunun sahne aldığı gecede Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR’ın yanı sıra vatandaşlardan da katılım gerçekleşti.

Canlı müzik eşliğinde eğlenen davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR, Yaza Merhaba gecesinde bizleri yalnız bırakmayan, bu derneğin açılmasında desteklerinden dolayı gece gündüz demeden bizlerin hep yanında olan Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’a, işçi arkadaşlarına teşekkür ediyorum’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER