© Haber Acıpayam 2022

YENİ BÖLÜMLER İÇİN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Acıpayam Meslek Yüksek Okulu bünyesinde açılacak olan yeni programların tanıtımı için lise son sınıf öğrencilerine yönelik ‘’Üniversite Yaşamı, Pamukkale Üniversitesi ve Acıpayam Meslek Yüksek Okulunu tanıtan bilgilendirme semineri yapıldı.

 Acıpayam Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda yapılan seminere; Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Turgut TOK, Müdür Yardımcısı Tolga BAKIRTAŞ, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Meslek Yüksek Okul öğretim görevlileri Süt ve Besi Hayvancılığı Bölüm Koordinatörü Doğan SÖZBİLEN, Süt Ürünleri ve Teknolojisi program koordinatörü Ayşe SERLİ, Büro Yönetim ve Yöneticiliği Asistanlığı program koordinatörü Figen KESKİN öğrencileri bilgilendirdi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER