© Haber Acıpayam 2022

YEŞİLYUVA - SÖĞÜT YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Denizli’de Acıpayam ve Çardak ilçelerini karayolu ile birbirine bağlayacak, Yeşilyuva-Söğüt yolundaki çalışmalara başlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda çalışmalara başladı.
Denizli Büyükşehir Belediye’sinin 121 Dev Proje kapsamında gerçekleştirilen yatırımlar arasında olan yol projesi Acıpayam’ın Yeşilyuva Mahallesi ile Çardak’ın Söğüt Mahallesi hattında toplamda 31 kilometreden oluşacak.
Çardak Havalimanı ve Ankara yönüne gitmek için Denizli merkezi üzerindeki yol güzergahını kullanmak zorunda kalan Acıpayamlılar, proje ile hem yoldan hem de zamandan tasarruf edebilecek. Yol aynı zamanda çevre mahalle ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar için de bir alternatif olacak.
Yeşilyuva Mahallesi’ne yaptığı ziyarette projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yeşilyuva’nın uzun zamandan beri arzusu olan Çardak ve Söğüt’e bağlanan yolda çalışmalarımız başladı. Yolda hafriyatlar, köprüler ve menfezler yapılıyor. Yolun asfaltla ilgili ihalesini de gerçekleştirdik. Yolumuz tamamlandığında Acıpayam Yeşilyuva’dan, Çardak Havalimanı’na ve Ankara’ya gidiş bağlantısını sağlamış olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER