© Haber Acıpayam 2022

Yem karma makinesine düşen çiftçi öldü

Denizli'nin Çameli İlçesinde yem karma makinesine düşen bir çiftçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.30 sıralarında Kalınkoz Mahallesi İnpınarı Mevkii'ndeki Apdurrahman Çacur'a ait çiftlikte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eski Kalınkoz Kalkınma Kooperatifi Başkanı Abdurrahman Çacur, hayvanlarına yem vermek için, yem karma makinesine saman attı. Bu sırada Çacur, dengesini kaybedip makinenin içine düştü. Düşme sonucu 55 yaşındaki çiftçi ağır yaralandı. Çacur'un çığlıklarını duyan yakınları makineyi durdurarak 112 sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Çacur’u sıkıştığı yerden kurtararak, sağlık ekipleri teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Çacur, Çameli Devlet Hastanesine oradan da Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çacur’a yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetti.
Çacur’un cenazesi yarın Kalınkoz Mahallesi mezarlığında defnedilecek.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER