ZAFER BAYRAMINA O TEPKİLER DAMGA VURDU
ACIPAYAM30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama ve çelenk koyma töreni gerçekleştirildiği anda vatandaştan tepki geldi.
Çameli'de saat 09:00'da Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı tarafından çelenk konuldu,.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak göndere bayrak çekildi.
Vatandaşlardan Tepki Geldi
30 Ağustos Zafer Bayramı, Çameli'de coşku ile kutlanırken, Chp ve Mhp İlçe Teşkilatı törene katılmadı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmayan Chp ve Mhp İlçe teşkilatı ve yönetimlerinin katılmaması tören alanında vatandaşların tepkisini çekti.Özllikle bazı vatandaşların hani bunların 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu iptal diye yaygara koparanlar İlçedeki 30 Ağustos zafer bayramı programlarına neden katılmadığını ve bunlar ne Milliyetçi nede Atatürkçü diye sitem ederek tepkilerini gösterdiler.
Düzenlenen törene Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK , İlçe Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN , Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju GÖKÖZ ,Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat UZUN , Daire ve Kurum Amirleri, Sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.,, gaziler, şehit aileleri ,daire ve kurum amirleriyle vatandaşlar katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Çameli Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu Konuşmasında Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, değerli konuklar ve kıymetli Silah arkadaşlarım. Bu gün asil Türk milleti ve onun bağrından çıkan kahraman Türk ordusunun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos zaferinin 94. üncü yıl dönümüdür..Şanlı zaferin 94. üncü yıl dönümü, Türk milletine ve onun bağrından çıkan kahraman ordusuna kutlu olsun dedi.
Program daha sonra Çameli Kaymakamlığında tebrik töreni düzenlendi. Burada Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK, Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve ilçe Protokolü tebrikleri kabul etti.
Kaynak: Çameli Haber
İlginizi Çekebilir
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.