ZAFER BAYRAMINA O TEPKİLER DAMGA VURDU
ACIPAYAM30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama ve çelenk koyma töreni gerçekleştirildiği anda vatandaştan tepki geldi.
Çameli'de saat 09:00'da Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı tarafından çelenk konuldu,.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak göndere bayrak çekildi.
Vatandaşlardan Tepki Geldi
30 Ağustos Zafer Bayramı, Çameli'de coşku ile kutlanırken, Chp ve Mhp İlçe Teşkilatı törene katılmadı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmayan Chp ve Mhp İlçe teşkilatı ve yönetimlerinin katılmaması tören alanında vatandaşların tepkisini çekti.Özllikle bazı vatandaşların hani bunların 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu iptal diye yaygara koparanlar İlçedeki 30 Ağustos zafer bayramı programlarına neden katılmadığını ve bunlar ne Milliyetçi nede Atatürkçü diye sitem ederek tepkilerini gösterdiler.
Düzenlenen törene Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK , İlçe Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN , Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju GÖKÖZ ,Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat UZUN , Daire ve Kurum Amirleri, Sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.,, gaziler, şehit aileleri ,daire ve kurum amirleriyle vatandaşlar katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Çameli Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu Konuşmasında Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, değerli konuklar ve kıymetli Silah arkadaşlarım. Bu gün asil Türk milleti ve onun bağrından çıkan kahraman Türk ordusunun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos zaferinin 94. üncü yıl dönümüdür..Şanlı zaferin 94. üncü yıl dönümü, Türk milletine ve onun bağrından çıkan kahraman ordusuna kutlu olsun dedi.
Program daha sonra Çameli Kaymakamlığında tebrik töreni düzenlendi. Burada Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK, Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve ilçe Protokolü tebrikleri kabul etti.
Kaynak: Çameli Haber
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.