Zeybek Kavşağı hizmete açılıyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye tarafından yapılan ve Denizli-Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan Zeybek Kavşağındaki yeni köprülü kavşak projesi 8 Şubat Çarşamba günü hizmete açılacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenen ve Denizli-Ankara arasında ulaşımı daha akıcı hale getirecek olan Zeybek Köprülü Kavşağı yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Bölgedeki trafiği akıcı hale getirecek olan dev proje, yarından itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımında hizmet verecek. Köprülü kavşak projesi, olası trafik kazalarının önüne geçilerek, meydana gelebilecek can ve mal kayıplarını engellenmesi bekleniyor. Proje ile Denizli-Ankara Yolu üzerindeki bekleme süresi ortadan kaldırılarak, zamandan tasarruf sağlanması hedefleniyor.
Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kavşağın bölgede yaşanan trafik kazası ve trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmasını beklediklerini kaydetti. Başkan Zolan, “Bugüne kadar, ‘Yarına bir fazla eser nasıl bırakırız?’hep bunun gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da aynı hedef ile Denizlimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Şükürler olsun Denizlimiz için çok önemli bir projeyi daha tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzelliklerimizi birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.