Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan gelenek haline getirdiği alan gezilerini sürdürüyor.
ACIPAYAMBaşkan Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve birim müdürleri ile birlikte Kumafşarı Mahallesini adım adım gezerek sorunları yerinde inceledi
Gelenek haline getirdiği sabah gezilerini sürdüren Başkan Şevkan, Cumartesi mesaisine Kumafşarı Mahallesinde başlayarak ekibi ve mahalle muhtarı Kemal Çakır birlikte sorunlu alanları yerinde inceledi.
Mahalle gezisi sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Şevkan, Acıpayam ve mahallelerini kalkındırmak için mesai gözetmeksizin çalışan bir ekip olduklarını ifade ederek sorunları masa başında değil sahada incelediklerini ve çözüme kavuşması noktasında çalışma yaptıklarını dile getirdi.
Başkan Şevkan “Cumartesi sabah gezimizde Kumafşarı Mahallemizdeydik ve belediye başkan yardımcım, birim müdürlerim be mahalle muhtarımız Kemal Çakır kardeşimiz birlikte incelemelerde bulunduk. Mahallemizde zaten ekiplerimiz gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Bunun yanında mahallemize ait vatandaşlarımız sosyal etkinliklerini yapabilecekleri bir kapalı alan kazandıracağız. Mevcut bulunan düğün salonu bahçemizi de peyzaj düzenlemesi ile vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
Yani biz her mahallemizi ilmek ilmek işlerken, hizmet götürürken eksikleri görmek için de adım adım geziyoruz ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz, bundan sonra da aynı şekilde sahada olmaya ve hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Şevkan ve ekibi ayrıca askere gidecek olan Kumafşarı gençliğinin asker mevlidine de katılarak, gençlere hayırlı teskereler diledi.
Başkan Şevkan ve ekibi sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği alan gezilerini program dâhilinde farklı mahallelerde sürdürecek.
İlginizi Çekebilir
Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.
Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu
Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.