© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam Belediyesi 2021 yılı bütçesi belli oldu.

Acıpayam  Belediye Meclisi Ekim Ayı 2. oturumunda 2021 yılı bütçesi belli oldu.

 

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde kabul edilen bütçe görüşmelerinde  birim müdürleri de hazır bulundu.

 

Acıpayam  Belediyesi’nin  2021 yılı bütçesi müdürlük bazında tek tek oylanarak detaylı şekilde ele alındı.Acıpayam  Belediyesi’nin 2021 yılı Bütçesi  69  Milyon TL olarak oy çokluğuyla  kabul edildi. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan , Acıpayamımız  için 2021 yılında harcanacak bütçemizi belirledik. 2021 yılındaki bütçemiz 69 milyon TL oldu.  Hayırlı uğurlu olsun. Bütçemizin vatandaşımıza hizmet olarak dönmesini temenni ediyorum” dedi

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER