© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DOLU DİZGİN

çe merkezi ve mahallelerde halkın rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürebilmesi için tüm imkânlarını seferber eden Acıpayam Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkezi ve mahallelerde saha çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Özellikle vatandaşlar tarafından gelen şikâyet ve taleplere öncelik veriyoruz. Müdürlüğümüze gelen şikâyet ve talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza hız veriyoruz. Bizim hedefimiz halkımızın memnun olmasını sağlamak ve sıkıntılarını, sorunlarını çözmek. Mahalle, sokak, cadde ayırt etmeksizin ilçenin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe geneli ve mahallerde   önceden tespit edilen ;, kilit parke taş döşeme, mahallelerde kapalı pazaryerleri, metruk evlerin yıkımı, parkların düzenlenmesi,  bozuk olan yolların ve kaldırımların tamir edilmesi, ulaşımın ilçe ve mahalle  genelinde daha akıcı ve rahat sağlanabilmesi amacıyla yeni yolların açılması için büyük çaba sarf ediyoruz’’ ifadeleri kullanıldı. 


BAŞKAN  ŞEVKAN "HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK ACIPAYAMIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ"

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçeyi daha güzel yarınlara taşımak için elbirliği ile canla başla birçok noktada çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

"DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM"


"İşimiz Gücümüz Acıpayam " diyerek çalışmalarını  durmadan, yorulmadan sürdürdüklerini ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , "Acıpayam için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim nasip ettiği sürece her şeyin iyisine ve en güzeline layık hemşehrilerimiz için hizmet üretmeye, 56 mahallemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz. " diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir otobüsleri sınav günü ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere ücretsiz olacak.

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

TÜM HABERLER