ACIPAYAM BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞINA (AHBAP) ÖDÜL
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Keçiören Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen "Sahipsiz Evcil ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi Fikir ve Proje Yarışması (Enpati Hayvan Dostu Şehirler)" ödül törenine katıldı.
223 Belediyenin katıldığı projede 10 belediyenin ödüle hak kazandığı törende Acıpayam Belediyemizde Acıpayam Hayvan Barınağı (AHBAP) projesi ile ödül alan belediyeler arasında yer aldı.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Keçiören Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen törende ödülünü Tarım ve Orman Bakanı Sn. Bekir Pakdemirli’nin elinden aldı.
Başkan Şevkan yaptığı açıklamada, Acıpayam Belediyesi olarak ilçemizde sokak hayvanlarının korunması ve barınması konusunda çalışma arkadaşlarımızın yürüttüğü projenin ödüle layık görülmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bundan sonra hemen çalışmalarımızı hızlandırarak Acıpayam’a bu alanı kazandıracağız. Bu ödülü bizlere layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hanımefendi olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sn.Dr.Bekir Pakdemirli ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sn.Fatma Şahin'e şükranlarımı sunuyorum. Bu projenin hazırlanması aşamasında çalışmaları ve gayretlerinden dolayı Belediyemizin ARGE, proje birimimiz ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.
Acıpayam Belediyesinin ilçeye kazandıracağı "ACIPAYAM HAYVAN BARINAĞI (AHBAP)’’ yerinin çalışmaları kısa zaman içinde başlayacak.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.