Acıpayam, Büyükşehir ile gelişiyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesine kazandırılacak Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. Kısa süre önce yapım protokolü imzalanan tesisin inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Meclis üyeleri ve beraberindekiler katıldı.Bir süre alanda inceleme yapan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin ihalesini gerçekleştirdiklerini, hemen ardından ise inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde başladığını müjdeledi.
500 kişilik salonu ve cep sineması da var
Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin ilçenin uzun zamandır ihtiyacı olan bir yatırım olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Burada gençlerimiz birçok etkinlik yapacak ve atölyelerde eğitim alacaklar. Vatandaşlarımız, özellikle hanım kardeşlerimiz açılan kurslarda eğitim alacak, keyifli anlar geçirecek” dedi. Tesiste 500 kişilik salon bulunacağını, bunun yanında birçok etkinliğin yapılacağı alanlar oluşturduklarını, ayrıca cep sinemasının da yer alacağını anlatan Başkan Zolan, “Acıpayam’ın ihtiyacını karşılamak adına bu çalışmayı başlattık, hiçbir masraftan kaçınmadık. Arsayı Acıpayam Belediyemiz tahsis etti. Yapımında ise Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Kasaploğlu’nun çok büyük desteğini gördük, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak bu desteğin üzerine gerekli miktarı koyarak projeyi hayata geçireceğiz. Şimdiden Büyükşehir Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’miz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.