Acıpayam Canlı Hayvan Pazarı Bayrama Kadar Açık
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi canlı hayvan pazarı 30 Temmuz Perşembe gününe kadar açık olduğu bildirildi.
Acıpayam Belediyesi canlı hayvan pazarı 30 Temmuz Perşembe gününe kadar açık olduğu bildirildi. Acıpayam Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle canlı hayvan pazarının arefe günü dahil bayrama kadar açık olduğu bildirildi. Hem hayvan üreticilerinin hem de vatandaşların daha rahat kurbanlık alış verişinde bulunmaları için pazar yerinin 28 Temmuz Salı, 29 Temmuz Çarşamba ve 30 Temmuz Perşembe (arefe) açık olacağı kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.