ACIPAYAM EĞİTİM DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ
ACIPAYAMAcıpayam Eğitim Derneği üyeleri, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.
22 üyeden oluşan Dernek üyeleri üniversite okuyan Acıpayamlı öğrenciler için burs verilmesi konusunda istişarelerde bulundu.
Gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması için ortak karar alınan toplantı sonunda Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Çok saygıdeğer dostlarımız...Eğitim Derneğimizin değerli üyeleri;
Hep birlikte çıktığımız bu güzel yolu inşallah yine hep birlikte zenginleştirip daha da güzelleştireceğiz.
Biz belediye olarak birlikte aldığımız karar doğrultusunda çok sıkı bir SOSYAL MEDYA çalışması başlatıyoruz. İnşallah hem yurtta hem de yurt dışında etkin olacağız. Böylece okuyan çocuklarımıza bir nefes olacağız.
Sizlerden özellikle tanıdıklarınıza bunu iletmenizi ve eğer sakıncası yoksa telefonlarını bize bildirmenizi veya bizimle görüştürmenizi istiyoruz.Her konuda özellikle fikir konusunda çok ciddi desteğinize ihtiyacımız vardır. Önerilerinizi bekliyor, hep birlikte çocuklarımıza sahip çıkma adına hepinize candan teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla...
İlginizi Çekebilir
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.