ACIPAYAM İLÇE PROTOKOLÜ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
ACIPAYAMAcıpayam Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıttı.
Kaymakam Gürbüz ve Başkan Şevkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pazaryerini ziyaret edip bayanların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutlayarak, karanfil takdim etti.
Acıpayam Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan standı ziyaret eden ilçe protokolü tanıtımı yapılan KADES (Kadın Acil Destek Uygulaması)'nın önemine değindi.
Ziyaretler kapsamında Acıpayam - Çameli ve Serinhisar İlçeleri Kadın Girişim-Üretim Kooperatifini de ziyaret eden Kaymakamımız, burada görevli bayanların kadınlar gününü kutlayarak karanfil hediye etti.
Kadınlara verilen önemi bir güne sığdırmanın mümkün olmadığını belirten Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Türk toplumunda ve aile yaşamımızda çok seçkin ve saygın yeri olan kadınlarımızın bu anlamlı ve özel günlerini içtenlikle kutlarken, bütün kadınlarımıza sağlıklı, huzurlu, başarılı, her türlü şiddetten uzak mutlu bir hayat diledi.
İlginizi Çekebilir
Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti
Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.
Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu
Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.
Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı
Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.
Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu
Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.
Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.