© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam'da Depremzedeler Evlerine Kavuşuyor

20 Mart 2019 Mart ayında meydana gelen depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlar yeni evlerine kavuşacak.

 

 Acıpayam Belediyesi ve  AFAD  işbirliğiyle, EYY yardımı ile yapılacak olan evlerin yapımı için ön çalışmalar başlatıldı.

 

Acıpayam'da TOKİ bölgesinden ev alanların yanı sıra, hak sahiplerine  bulundukları yerde evleri yapılmak üzere EYY kapsamında 20 ay vadeli faizsiz kredi sağlandı.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye meclis üyeleri, teknik personeli ve birim müdürleri ile birlikte Oğuz ve Kırca mahallelerinde incelemelerde bulundu.


Oğuz ve Kırca mahallelerinde mahalle muhtarlarını da yanına alarak hak sahibi vatandaşları ziyaret eden Başkan Şevkan ve ekibi, devletimizin ve Belediyemizin her zaman yanlarında oldukları bilmelerini istediklerini, yapım sürecinin kısa zaman içinde başlayarak bu kış depremzede kardeşlerimizin yeni evlerinde olacaklarını ifade etti.

 

Başkan Şevkan, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, AFAD Başkanımıza ve AFAD İl Müdürümüze, AK Parti Denizli milletvekilllerimize, Denizli Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ,Acıpayam Kaymakamımıza, Belediye çalışanlarıma, mahalle muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.

 

Başkan Şevkan ve ekibinin diğer deprem bölgesi mahallelerde de incelemeleri devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER