© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam'da kavşak ve refüjler çiçek açıyor

Acıpayam'ın  ana arterleri, ilçenin giriş ve çıkışlarında, mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriyor.

 

Acıpayam Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına ağırlık verdi.


Park ve Bahçeler  Birimi  ekipleri tarafından ilçe merkezinde ana arterlerde, şehir giriş ve çıkışlarında, mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriliyor.


Acıpayam Belediyesi çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, "İlçe merkezinde ana arterlerde, kavşak ve reüjlerde mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de mahallelerimizde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız olacak. Kent estetiğini sağlamak için ilçe  genelinde çalışmalarımız artarak devam edecek" ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi

Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşmasına ceza

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde arızalı bir motosikleti, iple kendi aracına bağlayıp götürerek trafiği tehlikeye atan diğer motosiklet sürücüsüne 3 bin lira ceza kesildi.

Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar

Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.

Traktör kazasında yaralanan sürücü kurtarılamadı

Denizli’nin Buldan ilçesinde traktörüyle tarlaya giderken ağaca çarpan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular

Denizli’de hiçbir belirtileri olmayan iki kadın, kanser taramaları sayesinde erken evrede tespit edilen kanseri yendi. Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi KETEM Biriminde görevli Dr. Tülay Alan, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını vurgulayarak, herkesin taramalarını zamanında yaptırmalarını istedi.

TÜM HABERLER