Acıpayam'da kavşaklar çiçekleniyor
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi kent merkezindeki kavşakları rengarenk çiçeklerle donatıyor.
Acıpayam Belediyesi, kavşak ve refüjleri de adeta çiçek bahçesine dönüştürerek kente estetik bir görüntü kazandırıyor.
Acıpayam'ın daha güzel, yaşanabilir ve kent estetiğine sahip bir ilçe olması için çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan "Acıpayam'ımızı her mevsim rengarenk kılmak için çiçek ve süs bitkisi ekimini gerçekleştirerek kış çiçeklerinin dikimini birçok noktada sürdürüyoruz. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarımızla ilçemize estetik bir kimlik kazandırarak kış mevsiminde de çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyoruz. Çevreye ve doğaya verdiğimiz önemle yaptığımız her çalışma ilçemize artı değer katmak içindir. Ekiplerimiz kavşaklar, refüjler ve yeşil alanlarımızda çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edecek. Her şey Acıpayam'ımızın daha yeşil ve nefes alan bir ilçe olması için. İlçe merkezimizde refüj ve kavşakları peyzaj düzenlemeleriyle ilmek ilmek işleyen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum''dedi.
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir otobüsleri sınav günü ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere ücretsiz olacak.
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.