© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam'dan Diyarbakır'daki Analara Destek

Acıpayam'da esnaflık yapan Bekir Yıldırım Acıpayam Kapalı Pazaryerinde hazırladığı pankartla; çocukları pkk terör örgütü tarafından kaçırılan, evlat nöbetindeki annelere desteğini gösterdi.

Acıpayam'da esnaflık yapan Bekir Yıldırım Acıpayam Kapalı Pazaryerinde hazırladığı pankartla; çocukları pkk terör örgütü tarafından kaçırılan, evlat nöbetindeki annelere desteğini gösterdi. Acıpayam ve çevresinden binlerce kişinin alış veriş için geldiği Acıpayam kapalı pazaryerindeki pankart ve Türk Bayrağını gören vatandaşlar Yıldırım'a destek mesajları verdi. Yıldırım duvara astığı pankarta "Diyarbakır'daki Analar Yalnız Değil. Kahrolsun pkk" yazarak Diyarbakır hdp il binası önünde evlat nöbeti tutan annelere desteğini, hain terör örgütü pkk'ya olan tepkisini dile getirdi. 

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER