ACIPAYAMLI DEPREMZELERE MÜJDE...!
ACIPAYAMDenizli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali ETİZ Başkanlığında, Müteahhitlerle Yapılan Toplantıda Ramazan Bayramından Sonra Deprem Evlerinin Yapımının Başlanması Müjdesi Verildi.
Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali ETİZ Başkanlığında, Müteahhitlerle Yapılan Toplantıda Ramazan Bayramından Sonra Deprem Evlerinin Yapımının Başlanması Müjdesi Verildi. Toplantıya Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Acıpayamlı Müteahhitler Katıldı.
Toplantıda ETİZ EYY (evini yapan yardım projesi) ile Toplam 207 Konutun 149′ unun Yeri Tespit Edildi. Konutların En Geç Haziran Ayı İçerisinde Başlanması İçin Çalışmaların Hızlandırılacağını İfade Etti.
Bu Konuda Denizli Valiliği, Denizli Milletvekilleri, Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam Belediye Başkanlığı ve Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) Olarak Bu Konuda Çalışmaların Koordineli Olarak Devam Ettiğini Belirtti.
İlginizi Çekebilir
Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti
Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.
Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu
Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.
Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı
Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.
Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu
Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.
Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.