© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİ DENİZLİ'DEN ACIPAYAM AÇIKLAMASI

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlıkları ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlıkları ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 

Başkan Necip Filiz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ AK Parti'de teşkilat içi değişimler ve yenilenmeler partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Biz bu tür yenilenmeleri her zaman bir bayrak değişimi olarak değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Zira AK Parti daima kendisiyle yarışan ve her dönem yenilenen kadroları ile  hedeflerini bir bir gerçekleştirmeye, milletimize ve ülkemize durmaksızın hizmet etmeye odaklanmış bir siyasi harekettir.

AK Parti Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlarımız; Genel Merkezimizin talebiyle ilçelerindeki kongreye kadar başkanlık görevlerini yürüteceklerini ve kongrede aday olmayacaklarını ifade ettiler.

Demokrasimizin güçlenmesi,ülkemizin kalkınması için “Güçlü Türkiye” sevdasıyla görev yaparak göstermiş oldukları fedakarlık ve özveri için; Acıpayam İlçe Başkanımız Nurhayat Şanlı ve ekibine , Honaz ilçe başkanımız Mesut Türkoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.  

AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz , kimi zaman fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Ak Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur., sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davaın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var.

İlginizi Çekebilir

Girişimsel Radyoloji ile birçok hastalıktan ameliyatsız kurtulmak mümkün

Girişimsel Radyoloji konusunda bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Tanısal ve Girişimsel Radyoloji uzmanı Prof. Dr. Nevzat Karabulut, “Cerrahi müdahaleye göre ciltte iz bırakmaz ve iyileşme süreci çok daha kısadır. Ayrıca, bu işlemler genellikle hastanede yatış gerektirmez ve hastalar normal günlük aktivitelerine daha hızlı dönerler” dedi.

Denizli’de dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu

Denizli’de etkili olan dolu yağışı üzüm bağlarında zarara yol açtı.

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER