© Haber Acıpayam 2022

AK Parti İl Başkanı Güngör, Başkan Yılmaz ile buluştu

AK Parti İl Başkanı Güngör, Başkan Yılmaz ile buluştu

 AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör'ü Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile bir araya geldi.

Denizli'de Cumhur İttifakı 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör'ü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz makamında ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde Başkan Güngör, açıklamalarda bulunarak Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaptı. Başkan Güngör, nazik ziyaretleri için MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a teşekkürlerini iletti. Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Güngör, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin ülkenin bekası ve milletin refahı ve huzuru adına milli bir duruş sergilediklerini ifade etti. Başkan Güngör, Cumhur İttifakı'nın sağlam temeller üzerine inşa edildiğini ve Türkiye'nin kalkınmasına, istikrarına ve güvenliğine katkı sağladığını vurguladı. Bu ittifakın ortak değerler etrafında birleşen partilerin işbirliğiyle güçlendiğini dile getiren Güngör, Türkiye'nin daha ileriye gitmesi için birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, son olarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin daha da güçleneceğine olan inancını dile getirerek, Cumhur İttifakı'nın 28 Mayıs'ta Erdoğan'ı 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden tarihe altın harflerle yazdıracağını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER