AK Parti Milletvekili Tin, maaşını AFAD'a bağışladı
ACIPAYAMAK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, maaşını depremzedelere destek olmak için AFAD'a bağışladı.
Deprem bölgesine yönelik yardım kampanyaları tüm hızı ile devam ederken, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, depremzedelere destek olmak için maaşını AFAD’a bağışladı. Türkiye’nin seferber olduğunu ifade eden Milletvekili Tin, “Depremin yaralarını sarmak için tüm vatandaşlarımız maddi manevi desteğini esirgemiyor, elinden geleni yapıyor. Allah razı olsun. Ben de destek çağrısında bulunuyor, ayni ve nakdi birçok başka kampanyalara katılımıma ilaveten, maaşımı da AFAD'a bağışlıyorum. Dayanışma vakti” dedi.
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir otobüsleri sınav günü ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere ücretsiz olacak.
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.