AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda Denizli rüzgarı esti
ACIPAYAMCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda Denizli rüzgarı esti. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve teşkilatı AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Nazlıer ve yönetimi ile Tavas İlçe Teşkilatı katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “2023 hedeflerimizle, Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında yapılanları üçe, beşe, ona katlayan eser ve hizmetleri ülkemize kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla da Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefiyle, çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunmakta kararlıyız” dedi.
“2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağımıza olan inancımız tam”
TBMM Grup Toplantısı'nı AK Parti sıralarından takip eden Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Bakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasına Denizli teşkilatımız ile katılım sağladık. Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını yakından takip ettik. Bizler her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Allah’ın izniyle çıktığımız bu yolda 20 senedir olduğu gibi yine zafer elde edeceğimizden şüphemiz yok. 2023 seçimlerine doğru giderken Denizli’mizde her kesimden vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. ‘Girmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ düsturuyla çıktığımız bu yolda milletimize eser ve hizmet kazandırmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemizi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokmak en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. Her zaman yanımızda olan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize ve Denizli Teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizleri TBMM’de ağırlayan Milletvekillerimiz Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök’e teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
Başkan Güngör ve teşkilatı AK Parti TBMM Grup Toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.