© Haber Acıpayam 2022

Amca oğullarının muhtarlık seçimine dayanan kavgasında kan aktı: 4 yaralı

Denizli’de yaşayan amca oğulları arasında, daha önce Erzurum’da yaşanmış muhtarlık seçimine dayandığı iddia edilen tartışmada kan aktı. Birbirlerine sopa ve bıçakla saldıran amca oğullarının kavgasında 2 kişi sırtından, 2 kişi ise bacağından yaralandı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Topraklık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Erzurum’da geçmiş dönemde yapılan muhtarlık seçiminden dolayı aralarında husumet olduğu ileri sürülen amca oğulları, yeniden tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle birlikte 10 kişi birbirine uzun sopalar ve bıçaklarla saldırdı. Bağrışmaları duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye güvenlik güçleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık görevlileri, sırtından bıçakla yaralanan O.K. (29) ve M.K. (23) ile bacağından yaralanan B.K. (18) ve F.K.’yı (27) farklı hastanelere kaldırdı. Olayın ardından güvenlik güçleri, kavgaya karışan U.K., E.K., A.K., Y.K., Ö.K. ve R.K.’yi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri kanlı sopadan parmak izi alırken, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.

Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı

Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor

Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.

TÜM HABERLER