© Haber Acıpayam 2022

Annesi altın beğenirken çocuğu yüzük tablasını çaldı

Denizli’de annesi ve bir akrabası ile kuyumcu dükkanına giren 16 yaşındaki kız, annesi altın beğenirken içerisinde çok sayıda altın yüzüğün bulunduğu tablayı çaldı. Hırsızlık anının güvenlik kameralarına yansıdığı olayın ardından yakalanan zanlılar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere terlik ve taşla saldırmaya çalıştı.

Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'ndeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen olayda, dükkana yanlarında bulunan iki çocuk ile giren iki kadın esnaftan yonca şeklinde altın kolye istedi. Aldığı ürünün parasını veren kadınlar, diğer altınlara da bakmak istedi. Kadınlar esnafı konuşturup dikkatini dağıtırken, 16 yaşındaki kız çalışanların giriş çıkış için kullandığı tezgah boşluğuna yönelip eğilerek dolap içerisindeki altın yüzük dolu tablayı çaldı. Çaldığı tablayı yanında yetirdiği hırkasının arasına saran kız, koltuğunun altına gizledi. Birkaç dakika daha dükkanda kalan kadınlar, ardından hiçbir şey olmamış gibi iş yerinden çıktı. Kadın ve çocuklar dükkandan çıktıktan sonra gösterdiği ürünleri dolaba yerleştirmeye başlayan kuyumcu Faruk Kocabıyık, yüzük tablasının yerinde olmadığını görünce kadınların arkasından koştu. Kadınları birkaç dükkan ilerde durduran kuyumcu, çevre esnaftan da yardım alarak kaçmalarını engelledi. Esnafın haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, 2 küçük yaştaki çocuk ile 2 kadını gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, o sırada kendilerini görüntüleyen İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibine taş ve terlikle saldırmaya çalıştı. Zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

“Arkalarından koşup yakaladık”
Faruk Kocabıyık, dükkana gelen şahısların birkaç ürün aldıklarını belirtti. Aldıkları ürünün parasını verdiklerini kaydeden Kocabıyık, “Sonrasında ise biri oradan yüzük tablasını eğilip aldı. Biz onlar çıktıktan sonra durumu fark ettik. Arkalarından koşup yakaladık. Tablamızı geri aldık” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

TÜM HABERLER