© Haber Acıpayam 2022

Babadağ özlediği hizmetlere kavuşacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ’ı özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ ilçesini özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Zolan, Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak bu tarihten itibaren kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını söyledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak Babadağ ilçesinde de temas etmedik yer bırakmadıklarını, sokak sokak döşedikleri kilit parke taşlarıyla vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmediğini anlatan Başkan Zolan, altyapıdan üstyapıya, itfaiyeden mezarlık hizmetlerine ilçenin en ücra mahallesine kadar hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediyemizle gözbebeğimiz Babadağ’ın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Biz Babadağ’ı seviyoruz, Babadağ da bizi seviyor. İnşallah bundan sonra da Sayın Murat Kumral ile Babadağ’ımız özlediği hizmetlere kavuşacak. El ele gönül gönüle vatandaşlarımızın dertlerine derman olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Öncelik istihdam projeleri

 

Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ise, önceliklerinin istihdama ve iş alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar olduğunu belirterek Babadağ Sanayi Sitesi, TOKİ, doğalgaz ve imar çalışmalarının olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti. Yayla turizmi gibi ilçelerini canlandırarak göçü tersine çevirmeyi amaçladıklarını işaret eden Kumral, “Babadağ ilçemizin neye ihtiyacı varsa bu doğrultuda hareket edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte ilçemizi özlediği hizmetlere kavuşturacağız. Hak ettiği hizmeti alan güzel bir Babadağ hayal ediyoruz. Babadağ ilçemizde vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden devam etmeye ve güzel hizmetler yapmaya talibiz” ifadelerini kullandı.  

İlginizi Çekebilir

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

Acıpayam KETEM hizmete açıldı

Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.

Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş

Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.

Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.

TÜM HABERLER