Babadağ özlediği hizmetlere kavuşacak
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ’ı özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ ilçesini özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Zolan, Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak bu tarihten itibaren kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını söyledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak Babadağ ilçesinde de temas etmedik yer bırakmadıklarını, sokak sokak döşedikleri kilit parke taşlarıyla vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmediğini anlatan Başkan Zolan, altyapıdan üstyapıya, itfaiyeden mezarlık hizmetlerine ilçenin en ücra mahallesine kadar hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediyemizle gözbebeğimiz Babadağ’ın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Biz Babadağ’ı seviyoruz, Babadağ da bizi seviyor. İnşallah bundan sonra da Sayın Murat Kumral ile Babadağ’ımız özlediği hizmetlere kavuşacak. El ele gönül gönüle vatandaşlarımızın dertlerine derman olmayı sürdüreceğiz” dedi.
Öncelik istihdam projeleri
Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ise, önceliklerinin istihdama ve iş alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar olduğunu belirterek Babadağ Sanayi Sitesi, TOKİ, doğalgaz ve imar çalışmalarının olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti. Yayla turizmi gibi ilçelerini canlandırarak göçü tersine çevirmeyi amaçladıklarını işaret eden Kumral, “Babadağ ilçemizin neye ihtiyacı varsa bu doğrultuda hareket edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte ilçemizi özlediği hizmetlere kavuşturacağız. Hak ettiği hizmeti alan güzel bir Babadağ hayal ediyoruz. Babadağ ilçemizde vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden devam etmeye ve güzel hizmetler yapmaya talibiz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.