© Haber Acıpayam 2022

Başkan Çavuşoğlu muhtarlarla bir araya geldi

Denizli merkezde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye BaşkanıBülent Nuri Çavuşoğlu, “Sizler mahallelerimizde bizim gözümüz kulağımız olacaksınız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi ve Pamukkale ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen buluşmada Başkan Çavuşoğlu’na Başkanvekili Ali Marım ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bünyamin Ağar eşlik etti. İlk olarak Merkezefendili muhtarları ağırlayan Başkan Çavuşoğlu daha sonra Pamukkale ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Çavuşoğlu yaptığı konuşmada artık seçim sürecinin tamamlandığını, bundan sonra Denizli’ye hep birlikte hizmet ederek sorunların çözümü için birlikte çalışacaklarını söyledi. Mahallelerin sorunlarında ilk ulaşacakları kişilerin muhtarlar olduğunu belirten Başkan Çavuşoğlu, “Sizler mahallelerimizde bizim gözümüz kulağımız olacaksınız. Sorunların tespiti, çözümü, halkın bizlerden istekleri noktasında sizlerle beraber yol yürüyeceğiz. Bu yolculukta, Büyükşehir Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen ne ise yerine getirmek için beraber çalışacağız” dedi.

 

Suya indirime dikkat çekti

 

Vatandaşların karşılaştığı sorunların çözümü içi çalışmalara hemen başladıklarını kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Halkımızın en çok şikayet ettiği konuların başında gelen su ücretleri ile ilgili indirime gittik. Birinci kademede yüzde 30, ikinci kademede yüzde 10 indirim gerçekleştirdik. 1 Haziran itibariyle bu indirim faturalara yansımaya başlayacak. Emeklilerimizle ilgili de 5 bin TL’lik ikramiye sözümüzü yerine getiriyoruz. Bu destekle sosyal dengeyi sağlamak istiyoruz. Bu amaçla bir yolculuğa çıktık. Yeni doğum yapan annelerle ilgili de sağlayacağımız destek konusunda başvuru sürecini başlattık” ifadelerini kullandı.  

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER