© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan basın çalışanları ile buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları ile buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümünde kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın çalışanları için bir program düzenledi.Çamlık Mesireliği’ndedüzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdal Işık,Basın İlan Kurumu Denizli İl Müdürü Abdullah Güler ilekentte yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları katıldı. Güzel bir hafta sonunda bir arada olmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını ifade eden DGC Başkanı Boyacı, ev sahipliği için Başkan Zolan’a teşekkür etti. 24 Temmuz’u bayram olarak kutladıklarını ancak bayramdan söz etmenin zor olduğunu dile getiren Boyacı, gazetecilerin her alanda zor şartlarda çalıştığını, son zamanlarda basına şiddet olaylarının da gündeme geldiğine dikkati çekti.

 

Gazeteci olmak kolay değil

 

Başkan Zolan ise, basın mensuplarının çok zor şartlar altında, halkın haber almak hakkı için çalıştığını kaydederek, “Yazın sıcağında, kışın soğuğunda, çok zor şartlarda haber peşinde koşuyor, birçok riskle karşılaşıyorsunuz. Olay mahallerinde birçok olumsuzluklar, saldırılar ile karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Onun için gazeteci olmak kolay değil, herkesin yapabileceği bir iş de değil. Milletimizin haber alma hakkı içinsizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Basın mensuplarının daha uygun ve güzel şartlarda çalışması için hep birlikte gayret edeceklerini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Önemli olan vatandaşlarımıza doğru ve tarafsız haber ulaştırabilmek. Tabi ki bunları yaparken de ayakta kalmak. Bugüne kadar biz en güçlü şekilde yanınızda olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz inşallah. Katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER