© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan basın çalışanları ile buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları ile buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümünde kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın çalışanları için bir program düzenledi.Çamlık Mesireliği’ndedüzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdal Işık,Basın İlan Kurumu Denizli İl Müdürü Abdullah Güler ilekentte yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları katıldı. Güzel bir hafta sonunda bir arada olmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını ifade eden DGC Başkanı Boyacı, ev sahipliği için Başkan Zolan’a teşekkür etti. 24 Temmuz’u bayram olarak kutladıklarını ancak bayramdan söz etmenin zor olduğunu dile getiren Boyacı, gazetecilerin her alanda zor şartlarda çalıştığını, son zamanlarda basına şiddet olaylarının da gündeme geldiğine dikkati çekti.

 

Gazeteci olmak kolay değil

 

Başkan Zolan ise, basın mensuplarının çok zor şartlar altında, halkın haber almak hakkı için çalıştığını kaydederek, “Yazın sıcağında, kışın soğuğunda, çok zor şartlarda haber peşinde koşuyor, birçok riskle karşılaşıyorsunuz. Olay mahallerinde birçok olumsuzluklar, saldırılar ile karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Onun için gazeteci olmak kolay değil, herkesin yapabileceği bir iş de değil. Milletimizin haber alma hakkı içinsizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Basın mensuplarının daha uygun ve güzel şartlarda çalışması için hep birlikte gayret edeceklerini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Önemli olan vatandaşlarımıza doğru ve tarafsız haber ulaştırabilmek. Tabi ki bunları yaparken de ayakta kalmak. Bugüne kadar biz en güçlü şekilde yanınızda olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz inşallah. Katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER