Başkan Osman Zolan basın çalışanları ile buluştu
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları ile buluştu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümünde kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın çalışanları için bir program düzenledi.Çamlık Mesireliği’ndedüzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdal Işık,Basın İlan Kurumu Denizli İl Müdürü Abdullah Güler ilekentte yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları katıldı. Güzel bir hafta sonunda bir arada olmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını ifade eden DGC Başkanı Boyacı, ev sahipliği için Başkan Zolan’a teşekkür etti. 24 Temmuz’u bayram olarak kutladıklarını ancak bayramdan söz etmenin zor olduğunu dile getiren Boyacı, gazetecilerin her alanda zor şartlarda çalıştığını, son zamanlarda basına şiddet olaylarının da gündeme geldiğine dikkati çekti.
Gazeteci olmak kolay değil
Başkan Zolan ise, basın mensuplarının çok zor şartlar altında, halkın haber almak hakkı için çalıştığını kaydederek, “Yazın sıcağında, kışın soğuğunda, çok zor şartlarda haber peşinde koşuyor, birçok riskle karşılaşıyorsunuz. Olay mahallerinde birçok olumsuzluklar, saldırılar ile karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Onun için gazeteci olmak kolay değil, herkesin yapabileceği bir iş de değil. Milletimizin haber alma hakkı içinsizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Basın mensuplarının daha uygun ve güzel şartlarda çalışması için hep birlikte gayret edeceklerini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Önemli olan vatandaşlarımıza doğru ve tarafsız haber ulaştırabilmek. Tabi ki bunları yaparken de ayakta kalmak. Bugüne kadar biz en güçlü şekilde yanınızda olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz inşallah. Katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.