Başkan Osman Zolan'dan 100. yıl mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Osman Zolan'dan 100. yıl mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bundan tam bir asır önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, millet iradesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılmasıyla tecelli ettiğini söyledi. Başkan Zolan, "O günkü ruhla, 100 yıl boyunca süren yürüyüşümüz, ülkemizi artık dünyada parmakla gösterilir, söz söyleyebilir ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir konuma getirmiştir. Her gün daha iyiye, daha güzele gidiyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için el ele kol kola yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Millet iradesinin üzerinde bir irade olamayacağını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "23 Nisan 1920'de gerçekleşen TBMM'nin açılışı, milli egemenlikten asla ödün verilmeyeceğinin ve milli iradenin üzerinde bir güç olmayacağının ifadesidir. Milli iradenin üstünlüğü aynı zamanda demokrasimizin de gücü olmuştur. İşte biz bu emanete, demokrasimize ve aziz milletimizin iradesiyle oluşan Meclislerimize sahip çıkacağız."
Mesajında çocuklara da seslenen Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: "Sevgili çocuklar, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Biliyorsunuz bu yıl salgından dolayı bayramımızı evlerimizde kutluyoruz. İnşallah gelecek yıllarda bu güzelliği çok daha coşkuyla yaşayacağız. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Bayramımız kutlu, yarınlarımız çok daha mutlu olsun. Bu vesilelerle TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk Meclisimizin kahraman milletvekilleri ile bu kutsal vatan için canını ve kanını veren tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum."
İlginizi Çekebilir
Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi
Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.
Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.
Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşmasına ceza
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde arızalı bir motosikleti, iple kendi aracına bağlayıp götürerek trafiği tehlikeye atan diğer motosiklet sürücüsüne 3 bin lira ceza kesildi.
Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar
Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.
Traktör kazasında yaralanan sürücü kurtarılamadı
Denizli’nin Buldan ilçesinde traktörüyle tarlaya giderken ağaca çarpan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular
Denizli’de hiçbir belirtileri olmayan iki kadın, kanser taramaları sayesinde erken evrede tespit edilen kanseri yendi. Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi KETEM Biriminde görevli Dr. Tülay Alan, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını vurgulayarak, herkesin taramalarını zamanında yaptırmalarını istedi.