© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sevgi, hoşgörü ve mutluluğun zirve yaptığı, küslerin barıştığı, kırgınlıkların ve özlemlerin sona erdiği bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın neşesi, sevinci ve bereketini yaşıyoruz.Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olan mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bu özel günlerde seyahat edecek vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar. Bayramda dargınlar barışmalı, tüm sevdiklerimizle bir ve beraber olmalı, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edip küçüklerimizi sevindirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

Salgın sonrası normalleşme süreci ile birlikte milletçe güzel ve sağlıklı bir bayram geçirmeyi dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum.En büyük gücümüz olan birlik ve beraberlik ruhumuzu en üst seviyede yaşatarak her günümüzün bayram tadında geçirmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, çocukların sevindirildiği, umutların tazelendiği, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin ve İslam âlemininKurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.

Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı

Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor

Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.

TÜM HABERLER