Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Mevlid Kandilimizin, Denizlimiz, ülkemiz, gönül coğrafyamız ve tüm İslam aleminin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir MevlidKandili’ni daha idrak etmenin mutluluk ve huzurunu yaşadıklarını söyledi. "O, insanların en hayırlısı idi, herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin'di" diyen Başkan Osman Zolan, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) gönüllere ve akla hitap ederek yaşamı boyunca tüm insanlığa barışı, kardeşliği,huzuru ve eşsiz İslam ahlakını tebliğ etmiş, gerek yaşam tarzı, gerekse söz ve davranışlarıyla başta ümmeti olmak üzere tüm insanlığın yolunu aydınlatmıştır" ifadelerini kullandı.
Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Hakkı, hukuku, doğruyu, güzeli ve vefayı gözeten, Allah yolunda ise samimiyeti öne çıkararak gönüllerin sultanı olan nebilerin nebisi Hz. Peygamberimizinhayatını örnek almalıyız. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) bizlere getirdiği değerlerle buluşur ve tatbik edersek insanlık huzuru yaşayacaktır. İslam'ın şefkat, merhamet, hakkaniyet, güzel ahlak ve bir arada yaşama ilkelerine sımsıkı sarılmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid-i Nebi'nin kardeşliğimizin güçlenmesine ve insanlığın huzuruna vesile olmasını diliyor, MevlidKandilimizin, Denizlimiz, ülkemiz, gönül coğrafyamız ve tüm İslam aleminin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."
İlginizi Çekebilir
Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı
Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.
Düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çift, düğün dönüşü motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı.
Kendisinden haber alınmayan gıda mühendisi 1 aydır kayıp
Denizli' yaşayan gıda mühendisi Cihan Köse, yakınları tarafından 1 aydır haber alınamıyor. Sosyal medya hesaplarından duyurular ve polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.
Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı
Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.