Başkan Osman Zolan’dan Miraç Kandili mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rahmet, bereket ve mağfiret ikliminin yaşandığı üç aylariçerisinde idrak edilen Miraç Kandili'nebir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Zolan, “İnsanlığın tükendiği bir anda ortaya çıkan Peygamber Efendimizin (SAV) manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfi, ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bir gecedir. İnsanlığı cehaletin karanlığından kurtaran Yüce Rabbim bu mübarek gece Peygamber Efendimize (SAV) müjdeler vermiştir” ifadelerini kullandı.
Müslümanlar için arınma ve tertemiz olarak Cenab-ı Allah'a yönelme anlamına gelen Miraç Kandili'ninfeyiz ve bereketin arttığı mübarek bir olduğunu ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Tüm dünyanın barış ve huzura en fazla ihtiyacı olduğu bugünlerde hep birlikte Yüce Allah'a dua edelim. Gönül dünyamızı kirleten kötü duygulardan kendimizi arındırmak için tövbe edelim, devletimizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin devamı, insanlığın sağlık, huzur ve barışı için ellerimizi semaya açalım. Bu duygu ve düşüncelerle Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.