Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı
ACIPAYAMBaşkan Osman Zolan'dan taziye mesajıDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye'nin İdlib Bölgesi'nde meydana gelen alçakça saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’nin İdlib Bölgesi’nde meydana gelen alçakça saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, taziye mesajında Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak üzere İdlib'de bulunan Mehmetçik'e karşı alçakça bir saldırı düzenlendiğini belirtti. Türk milletinin alçak saldırılar karşısında her zamankinden daha metanetli, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu zor günleri atlatacağına vurgu yapan Başkan Osman Zolan, tüm dünyanın gözleri önünde insanlığa karşı suç işlemeye devam eden Suriye rejimi tarafından kahraman Türk askerine yönelik yapılan hain saldırının misliyle karşılık bulduğunu kaydetti.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Mehmetçik'in kanının yerde bırakmayacağını, gerçekleşen hain saldırının hak ettiği şekilde karşılık bulduğunu ve bulmaya da devam edeceğini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Gittiği her yere huzur, barış ve sükunet getiren şanlı ordumuz, dosta güven, düşmanlara korku salmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Devletin bekası için canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan tüm vatan evlatlarını saygı ve minnetle andığını kaydeden Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için mücadele ederken şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.