© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

"Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak’ın kuzeyinde sürdürdüğü Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Denizlili Piyade Teğmen Bekir Can Kerek, Uzman Çavuş Furkan Gök ve Uzman Çavuş Kubilay Çon için taziye mesajı yayımladı."

Türkiye'nin milli güvenliği ve bölünmez bütünlüğü için bölücü terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonda görev yapan Denizlili Piyade Teğmen Bekir Can Kerek’in şehadet haberini üzüntü ile öğrendiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Başımız sağ olsun. Aziz Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz son ferdine kadar, cennet vatanımıza göz koyan hainlere gereken dersi verecektir. Bu güzel topraklarda şanlı bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için canını vermekten kaçmayacak, vatanı böldürmeyecek ve şehitlerimizin kanını asla yerde bırakmayacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Osman Zolan, mesajında şunları belirtti: "Aziz milletimiz için kanını döken, can veren şehit ve gazilerimiz her türlü övgünün ötesindedir. Allah’ım şanlı ordumuzu muzaffer eylesin. Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu’nda görev alan tüm kahramanlarımızın rabbim yar ve yardımcısı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, şehadet şerbeti içen hemşehrimiz Denizlili Piyade Teğmen Bekir Can Kerek ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizlimize ve milletimize başsağlığı ile sabır diliyorum."

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER