© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN : BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 2022 yılının ilk mesai gününde sahada çalışan emekçi işçi arkadaşları ile bir araya geldi.

Belediye personelini çalışan olarak değil, yol arkadaşı olarak gördüğünü, hizmetleri tüm çalışanlarıyla  birlikte yaptıklarını vurgulayan Başkan Şevkan,’’ Tek başına başkan, başkan yardımcısı, birim müdürleri hiçbir şey fark etmez. Acıpayam’ın 56 mahallesinde güzel hizmetler yapılıyorsa, halkımızda yapılanlardan memnunsa, bu başarının altında hepimizin ortaklaşa emeği vardır’’ dedi.

Her biriniz bizim için önemlisiniz diyen Başkan Şevkan, makamlar ve mevkiler kalıcı değildir amacımız memleketimize sahip çıkmak, kıymetli eserler bırakmaktır. Bu kapsamda sizlerin göstermiş olduğu performans ve özveriden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ. Bu bilinçle ilçemize en iyi hizmet için 2022 yılında daha da çok çalışacak ve hizmet üreteceğiz. Sizlere ailenizle ve sevdikleriniz beraber nice nice yıllar diliyorum ‘’dedi.

İlginizi Çekebilir

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.

TÜM HABERLER